Rólunk

Cégünk az angol nyelv tanulásában nyújt kényelmes, átfogó és hatékony segítséget nyelvtanfolyamok keretében

Főoldal Kapcsolat »

Rólunk

Rólunk

Módszerünk hosszú évek alatt szerzett nyelvtanítási gyakorlat tapasztalata alapján kifejlesztett tananyag, mely egyszerre ötvözi a távoktatás, az E-learning és a tantervi oktatás formáit
Elsősorban 14 éves korosztálytól ajánljuk.
Amit kínálunk:
Helyes, gyors, magabiztos kommunikáció
Pontos, hatékony, minőségi nyelvtudás
Stabil, hosszú távú tudás
Érdemes elkezdened, ha:
elégedett vagy a már meglévő nyelvtudásoddal, de továbbfejlődnél
elégedetlen vagy meglévő tudásoddal, de elég magabiztos vagy, hogy megpróbálj javítani rajta
nem sajnálod rá az időt és az energiát

Ügyvezetői köszöntő

Angol nyelv

Helyzetelmzés

Miért látjuk ezt szükségesnek?

2012 első harmadában végzett kutatás megállapította, hogy a magyar lakosságnak mindössze a 35%-a beszél idegen nyelvet, az uniós országokban ez az átlag 54% volt. Az iskolarendszerű nyelvi képzés nem tud arra a színvonalra eljutni évtizedek óta, ahova szeretne. Magyarországon az emberek 62%-a tartja fontosnak az angol nyelvtudást a karrierje szempontjából, és 85% szerint fontos, hogy gyermeke angolt tanuljon. Nagy igény van a jól használható nyelvoktatás iránt Magyarországon, a nyelvtudásnak alapkompetenciának kell lennie minél hamarabb.

A másik nagy kihívás ezen a piacon

A tanulók motivációjának folyamatos fenntartása a megfelelő szintű kognitív (gondolkodáson alapuló) kihívást jelentő feladatokkal, hogy a tanulók 2/3-a ne újrakezdőként tanulja a nyelvet. A mi módszerünk struktúrájával a tanulók lendületet kapnak, folyamatos sikerélményhez jutnak, magabiztosan alkalmazzák a nyelvtani szerkezeteket, gördülékenyen alkotják meg a bonyolult mondatokat is.