Courses

Information about course opportunities

Main Page Courses Contact Me »

Aktuális híreink

részletek:

A járványügyi helyzetre vonatkozó korlátozások enyhítésével megszüntetjük a tanulók számára az intézménylátogatási tilalmat. Ugyanakkor a járványügyi védekezés továbbra is kiemelt fontosságú: a maszk viselése mellett tartani kell a kötelező védőtávolságot is. Központunkba való belépés után tanulóinkat alapos kézmosásra és kézfertőtlenítésre kérjük. Gyanús esetekben tanáraink testhőmérséklet ellenőrzést tarthatnak. Tilos az órán részt vennie azoknak a tanulóknak, akiknek az új koronavírus-fertőzésre, COVID-19, jellemző tünetei ( köhögés, nehézlégzés, légszomj, láz, hidegrázás, izomfájdalom, torokfájás, újonnan kialakult ízérzés-vagy szaglászavar, émelygés, hányás, hasmenés ) vannak, vagy a megelőző három napban tapasztaltak magukon ilyen tüneteket. Amennyiben tanáraink az órán tapasztalnak hasonló tüneteket egy tanulónál, a tanulónak azonnal el kell hagynia a termet, az órát megszakítjuk és a hatóságokat értesítjük. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

  • 2020. június 2. Nyelviskolánk június 22-től újra tart kontakt tanórákat, személyesen is találkozhatsz tanárainkkal telephelyünkön.
  • 2020. június 2. Június 22-e és augusztus 28-a között heti turnusokban tartunk intenzív angol tanfolyamokat.
  • 2020. június 2. Nyelvvizsga és érettségi felkészítő tanfolyamainkat a nyári időszakban csak magánórák keretében tartjuk.
  • 2020. június 2. A nyári időszakban gyerekeknek 8-12 éves korig csak magánórákat tartunk.
  • 2020. június 28. Egész júliusban Early Bird befizetési akciót tartunk a szeptemberi normál angol nyelvtanfolyamokra.