Ügyvezetői köszöntő

Üdvözöljük cégünk honlapján

Főoldal Kapcsolat »

Kedves Leendő Partnerünk/ Ügyfelünk!

Engedjék meg, hogy köszöntsem Önöket cégünk, a Cuborum English nevében.
2013-től céges formában is elérhetők vagyunk, egyedülállóan nagy tapasztalattal rendelkezünk az angol nyelv tanítása területén. Azok közé a cégek közé tartozunk, akik hisznek abban, hogy a válságos gazdasági körülmények között is kiváló minőségű szolgáltatással megbízhatóan, hosszú távon tudunk az Önök rendelkezésére állni. Hiszünk abban, hogy teljesen elégedettek lesznek velünk, ha minket választanak.
Filozófiánk szerint: részekből áll össze az egész, amiben benne rejtőzködik a lényeg, a szavakból összeálló gondolat, és a végén tudásként sugárzik, megértetve velünk a nyelvet magát. Módszerünkkel mutatunk egy új lehetőséget, és reméljük, hogy minél többen fognak élni ezzel. Coelho szavaival:
„ Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőséget. Tanulni annyi, mint élni a lehetőséggel.”
Ügyvezető igazgatóként hiszek abban, hogy oktató munkánk csak Önökkel szorosan együttműködve lehet eredményes. Ha elfogadják és támogatják munkánkat, tapasztalni fogják, hogy mennyit gyarapodnak tudásukban és eközben kellemesen érzik magukat az oldott légkörű óráinkon. Ismerje meg cégünket, tevékenységünket és a kölcsönös együttműködésből származó előnyöket. Várjuk megkeresésüket, hogy segíthessünk Önöknek tudásuk fejlesztésében.
A merészségben szellem, erő és varázslat lakozik: KEZDD EL MOST. ( Goethe )