About us

Our method is based on much experience in English language teaching, which combines distance learning, E– learning and curriculum education.
It is recommended especially from the age of 14
What we offer:
Appropriate, fast, confident communication
Punctual, effective, qualitative knowledge
Stable, long– term knowledge
You should try it, if you
are satisfied with your current knowledge but you want to develop
are not satisfied with your knowledge but you are confident enough to change that
have enough time and energy

Cuborum English

Angol nyelv | Helyzetelmzés

Miért látjuk ezt szükségesnek?

2012 első harmadában végzett kutatás megállapította, hogy a magyar lakosságnak mindössze a 35%-a beszél idegen nyelvet, az uniós országokban ez az átlag 54% volt. Az iskolarendszerű nyelvi képzés nem tud arra a színvonalra eljutni évtizedek óta, ahova szeretne. Magyarországon az emberek 62%-a tartja fontosnak az angol nyelvtudást a karrierje szempontjából, és 85% szerint fontos, hogy gyermeke angolt tanuljon. Nagy igény van a jól használható nyelvoktatás iránt Magyarországon, a nyelvtudásnak alapkompetenciának kell lennie minél hamarabb.

A másik nagy kihívás ezen a piacon

A tanulók motivációjának folyamatos fenntartása a megfelelő szintű kognitív (gondolkodáson alapuló) kihívást jelentő feladatokkal, hogy a tanulók 2/3-a ne újrakezdőként tanulja a nyelvet. A mi módszerünk struktúrájával a tanulók lendületet kapnak, folyamatos sikerélményhez jutnak, magabiztosan alkalmazzák a nyelvtani szerkezeteket, gördülékenyen alkotják meg a bonyolult mondatokat is.


Angol Bolt angol oktatás minden szinten fizetés barion rendszeren