Privacy policy

Szerzői jog

    Copyright © 2020 Cuborum English Bt
  • Minden jog fenntartva a honlap elrendezésére, grafikájára, tartalmára, szövegekre, képekre, logókra, védjegyekre a Cuborum English Bt számára. Megjelenésünk oldalai szerzői jogot élveznek. Különösen a sokszorosításokra, fordításokra és más elektronikus médiákba való bevitelre és feldolgozásra vonatkozik a szerzői jogi védelem. Információk vagy adatok sokszorosításához, különösen szövegek, szövegrészek vagy képanyagok használatához előzetes írásos hozzájárulás szükséges. A weboldal használati anyagaihoz való hozzájárulásnak kérelmét a következő címre kell elküldeni: Cuborum English Bt Magyarország, Budapest, Tölgy utca 3. A félreértések elkerülése végett, a weboldal bárminemű tartalmának használatához fel kell tüntetni, hogy az információ a „ Cuborum English Bt © 2020 szerzői jogi védelme alatt áll.” A honlapon található Cuborum English CubiEng method-dal kapcsolatos tartalmakat a Cuborum English Bt szerkeszti.
Jogi nyilatkozat
  • A weboldal tartalmát a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ezen információk teljességéért vagy helyességéért azonban nem vállalunk garanciát, illetve nem vállalunk felelősséget a honlapon történő esetleges hibákért sem. A weboldalt mindenki saját felelősségére használja. A számítógépes rendszerben bekövetkező esetleges késedelemért, hibáért, hiányos információ áramlásért a Cuborum English Bt nem tehető felelőssé. Saját gépe védelme érdekében javasolt vírusirtó program letöltése.
Felelősség kizárása
    harmadik fél oldalaira vonatkozóan
  • Az internetes megjelenés oldalai kapcsolódásokat is tartalmaznak az Internet más weboldalaihoz, melyeket harmadik fél tart karban, és melyek tartalma a Cuborum English Bt számára nem ismert. A Cuborum English Bt csak hozzáférést közvetít ezekhez a weboldalakhoz és nem vállal felelősséget azok tartalmáért.


Angol Bolt angol oktatás minden szinten fizetés barion rendszeren